Ännu mera skumma drömmar!

Mina drömmar blir bara mer och mer intressanta ibland. Jag drömmer typ alltid att jag kör Jessicas peugeot. Som drömmen jag hade som ni kan läsa i inlägget före det här.

Natten till igår t.ex. så drömde jag att jag och några till var ute och rejsade, och jag körde Jessicas peugeot. Så träffade jag på Pappa och Catta, och dom frågade hur det gick med körkortet osvosv. Så då sa jag att jag hade körkort, men sen kom jag på att jag hade drömt flera gånger att jag hade körkort så jag hade egentligen inget körkort. Men eftersom att det där var en dröm så fick jag köra iallafall, och att jag hade börjat plugga lite till körkortet utanför drömmarna (vilket jag självklart inte gör). Pappa och Catta tyckte att det var jättebra och önskade mig lycka till med allt. Sen så körde jag vidare. Vilket slutade med att jag var på väg att köra in i en annan bil innan jag vaknade.

Det måste vara ett tecken på att det kanske är dags att jag börjar fixa med körkortet snart ;o Aja vi får väl se vad som händer ^^'


- Puss

RSS 2.0