Söndag..

Ja vad ska man säga? Det är söndag, jag har blivit sjuk och jag är jättehungrig. Tack o lov så finns det hårdbröd och aromat ;D fast det tröttnar man på efter ett tag.

ååh jag är så förkyld att det nästan är äckligt att äta D: men eftersom att man måste äta så håller jag ut x_x' iofs så har jag hållt mig utan mat i flera dagar utan att dö, men ah.. för att alla andra ska sluta gnälla över att jag inte äter så gör jag det iallafall ^^ eller ja, det blir dom gångerna när jag orkar laga mat ;p

Ska iallafall snart ner till Rondellen och äta kebabpizzasuperutangrönsakermedmellansåsoch2color med Dg :D


Nu orkar jag inte skriva mer, men det kommer väl senare ;)

- puss

The first... eh.. inlägg?

Hahaaru.. nu var det ju bara att sätta igång oxårå ;)

Och eftersom att jag är ny här så kan det ta lite tid innan ni förstår er på mig, för som mina vänner vet; Jag är inte som andra.
Jag har ett väldigt speciellt tankesätt, jag förstår oftast inte vad folk snackar om om det gäller t.ex. världsproblem eller nått sånt, fattar inte vad folk snackar om alls egentligen.
Jag är även expert på att komma med kommentarer mitt i allting om folk skulle prata om.. ja t.ex. jordens undergång, så kan jag kläcka ur mig att det är fint med gröna blommor eller nånting helt random. Tja mitt bästa sätt att få folk att sluta tänka på deprimerande saker är att börja prata om regnbågar och rosa elefanter. Ah ungefär..

Jag vet inte så mycket som jag kan skriva om just nu, eftersom att det är första inlägget *och jag hatar att skriva dom första inläggen i saker!!!* så kommer jag inte på nånting ;o men aah .. kommer nog mer lite senare när jag kommer på fler saker :D


- puss

RSS 2.0