Jag och mina drömmar~

Jag hade en otroligt skum dröm inatt iallafall. Jag drömde att jag och några till skulle åka till... London... tror jag det var. Vi var redan på Arlanda när hela drömmen började. Och dom här jäkla vakterna slängde in mig i den här.. Väskkontrollgrejen, fast det var ändå inget sånt, utan man fick åka värsta rutschkanorna osv. Kul som fan var det iallafall.
När jag kom ut därifrån så kom jag på att jag hade glömt väskorna på andra sidan, och det var omöjligt att ta sig tillbaka om man inte hade riktig tur. Men jag struntade i dom.

Och när jag var på väg upp på planet så kom jag på att jag hade glömt fixa kattvakt. Så jag sprang ut från den där jäkla gången som man får gå igenom, och sprang ut till min bil <.<' Körkort hade jag visst oxå (Y)
När jag väl hade kommit ut från allting så tog jag mina väskor, hoppade in i bilen och körde iväg. Jag körde jävligt bra faktiskt :D
Jag försökte även få tag i min syster när jag var på väg hem, för att kolla om hon kunde vara kattvakt, men jag fick bara prata med nån läskig gubbe, så jag gav upp det där.

Sen när jag väl kom hem till Hofors igen så gav jag katten mat och åkte iväg igen. Men jag kom på att planet redan hade gått, så bara för skojs skull så åkte jag fram och tillbaka från Arlanda ungefär 5 ggr.

Sen vaknade jag av att Pysen trampade mig på låret, så det var lika bra att kliva upp :p


- Puss

TRÅKIGT!

Tja, eftersom att ingen av er kände för att ställa frågor så dissar jag det! Tråkmånsar!

Iallafall så är klockan 01.40. Just nu.. Jag är överdrivet pigg, min katt har somnat, så jag har ingenting att göra. Eller jo, jag kan ju faktiskt spela Wolf Team. Men det är inte kul att spela själv. Iofs så finns det alltid nån att spela med där, men ändå. Alla är så jävla mycket bättre än mig D:

Nu vaknade Pysen. Haha han är så söt :> Han tittade på mig med trötta ögon, jamade lite. Och nu kom han visst hit och la sig i mitt knä :) Min lilla älskling <3

Förövrigt så blir jag så jävla lack på att vissa personer ska göra allt för att få mig på riktigt dåligt humör!
"Hörde förresten att du tänker flytta hem igen. Det är väl bra då slipper du ansvaret över hyra och mat. Ett bra beslut tycker jag." Vem är så jävla dum och går omkring och säger såna saker?! Blir så jävla förbannad! Fast det där är inte allt. Fick även höra att nästa steg för mig är droger. Nån som vill att det ska gå åt helvete för mig, kanske? Bara för att jag började röka, för 2 år sen (Y). Blir så jävla.. AARGH!!! Jag är 18 år nu, det är INGEN som ska lägga sig i det jag gör, egentligen. Visst, när mamma säger åt mig att jag ska sköta mig osv, det är en helt annan sak. För hon gör det bara för mitt eget bästa, OCH HON SÄGER DET PÅ ETT BRA SÄTT IALLAFALL!! *Stirra på en viss person*

Funderar förövrigt på att ta en liten tripp till huvudstaden snart :) Skulle inte sitta helt fel. Få komma iväg härifrån ett tag. Funderade även ett tag på att ta med mig katten och flytta till Sthlm ett bra tag, så att folket här får sakna mig lite, om dom nu ens kommer göra det. Äh, saknar dom mig inte, då har jag inget att komma tillbaka till så jag lider inte av det :D Det där lät väldigt fel mot mamma, men jag hoppas att hon vet vad jag menar :)

På tal om ingenting, jag hade tänkt att städa lite imorgon :D eller lite?! Ganska mycket ;) Eller ja, det är bara vardagsrummet och badrummet som behöver städas, för två kära vänner städade visst köket och hallen i lördags :) eller ja, ena av dom dammsög i köket, den andra moppade golven och dammsög i hallen :D Värsta gulligt :3

Men... Nu ska jag kolla om det finns någon som är social, annars så tänker jag spela Team Wolf :D

- Puss

RSS 2.0