psykhjälp?! :D:D

Tja... igår var en sån där dag då jag inte hittade nå slut i gråtandet.. Jag grät så jag knappt kunde andas och höll på att kräkas..

Anledningen: Jag fick höra en massa saker som jag inte ens ville veta av.. Jag kände mig nå så otroligt oälskad så det fanns inte. Och det fanns inget stopp heller. Hur mycket jag än bad personen att sluta säga alla dom där sakerna, så var det som att personen inte hörde mig. Det var som om personen var ditsänd endast för att trycka ner, verkligen knäcka mig totalt. "Du är så värdelös när det gäller jobb! Du har ingen framtid, Louise!!". Det var två meningar av minst 50, som ringde i skallen på mig.

Jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Jag fick ingen luft när personen gick, jag bara grät o grät.

Jag stannade hemma från praktiken idag, mina ögon var helt igensvullna så jag inte kunde se nånting. Mamma hade ringt till Hälsocentralen och bett om att få prata med en läkare angående psykolog. Så klockan 15.00 idag fick jag träffa en läkare, och vi satt och pratade om mig och mitt mående.

Jag har för mig att vi ska göra en utredning, eller så inbillade jag mig bara. Och han skulle tvinga mig till praktiken imorgon.. inte direkt för att jag vet hur han ska lyckas.. men ah.. det är nog lika bra att göra som han säger, för som han sa; det blir inte bättre av att jag går hemma hela dagarna, för då mår jag dåligt av att jag inte får någonting gjort. Men ja.. Vi får se hur jag mår imorgon, för jag har fortfarande inte återhämtat mig från gårdagen.

Det braiga som hände ikväll var att jag och tre av mina bästa vänner åkte iväg och bubblade :) fett kul var det :D Tack för att ni finns <3

Nä nu ska jag nog ta mig en kvällsmacka, sen tänker jag krypa i säng ^^

- Puss

Funderingar!

Jaa.. nu har jag tänkt igen :O jag har tänkt på många saker idag så hjärnan håller på att brinna upp på mig!


1; Tänk om man var en tampong.. Fan va hemskt det borde vara! Jag menar, bli uppstoppad i ett mörkt och blodigt hål.. usch å fy å blä!

2; Tänk om man nös samtidigt som man hade diareé.. HAHAH! Atjoo *splat* :D bläää xD

3; Vart tar alla bokstäver, som man raderar, vägen? o.o

 

Ja det där är saker att fundera på.. Nu ska jag sova :)

 

- Puss

 


en ny början?

Jag har blivit väldigt dålig på att uppdatera, jag veeet! Men jag har helt enkelt inte vetat vad jag skulle skriva om ;p

Ska iallafall försöka skriva ett sånt här CV nu.. Fattar verkligen ingenting om hur man ska skriva och vad man ska skriva.. Kontaktuppgifter, referenser och arbetserfarenhet.. Ja.. men i början då? ska man skriva "Hej jag heter Louise Bagge" typ? Äsch vafan.. Jag bara skriver nått..

Är iallafall hur lycklig som helst :D Allt känns så mycket lättare nu, har äntligen hittat en motivation till att börja om på nytt, folk börjar visa att dom uppskattar mig för den jag är, en viss person har börjat höra av sig igen, jag har börjat få upp kontakten med min far igen osv :D Mår SÅ bra <3


Sen är det ju bara det här om hur jag ska lyckas med allt jag vill lyckas med, men det brukar alltid lösa sig för mig så jag behöver inte vara så orolig.. men tänk OM jag inte skulle lyckas... Då skulle jag nog dö iallafall..



- Puss

Städdag?

Tja.. vad ska man säga.. Städa behövs verkligen. Det är bara det att det är så sjukt jobbigt!
Visst jag har inte nån speciellt stor lägenhet, men när det kommer till kategorin "Städning" så känns det som att man bor i ett tvåvåningshus.. Visst jag tycker att det är halvkul att städa när man ser skillnad, men det är just det att orka resa sig upp och plocka upp allting som är i vägen! Men det är lika bra att få det gjort.

Funderar även på att möblera om när jag har städat klart, men jag vettefan hur jag ska göra! Som sagt, har inte så speciellt stor lägenhet så det finns inte så mycket att välja på. Vet bara att jag skulle vilja ha soffan mot fönstret, men väggarna här är så konstiga så man kan inte ställa saker som man vill.

Aja jag får väl be någon om råd när det gäller möbleringen. För ska jag göra det själv så blir det nog bara kattskit av saken!

Nä det är likabra att sätta igång med städningen så den delen är avklarad, ska passa på att handla medan jag ändå är på gång :)

- Puss

Hatisk är bara förnamnet!

Ja precis!
Jag är så jävla trött på människor just nu så jag vet fan inte vart jag ska ta vägen!
Vart man än hamnar så finns det alltid nån jävla idiot som håller på!
Jag skulle fan kunna döda nån!! Så jävla irriterad är jag!

Det är otrohet, förstörelse, skitsnack, mobbing, djurplågeri och fan och hans moster!!
Asså.. VAFAN TÄNKER FOLK MED?!

Och sen så när man pratar med folket som det handlar om, då ba "Nä jag fattar inte ens vad du pratar om.. Vadå har jag gjort nånting?!".. GAH!!!!!

Det är inte så jävla konstigt att folk tar livet av sig nu för tiden! Jag är totalt omringad av idioter så jag säger upp mig snart. Jag orkar inte med folk längre! Speciellt inte dom som handlar innan dom tänker, sånt gör mig så jävla förbannad!
Visst jag har varit precis likadan, men jag tänker efter iallafall 2 ggr innan jag gör nånting. Eller ja.. det beror på vad det handlar om, är det nå kul det handlar om så behöver man inte tänka efter så mycket. Men när det är mot andra människor så är det en helt annan sak!

Och jag vet inte vad jag ska göra heller för att folk ska fatta vad dom håller på med heller! Seriöst asså.. lir det inte bättre snart så säger jag upp kontakten med ALLA.. eller ja.. Dom som är underbara kan jag fortsätta ha kontakt med, men det visar sig säkert snart att dom är precis likadana..

Nä usch.. Nu är jag så irriterad så nu skulle det nästan krävas en limpa cigg innan jag lugnar ner mig..


- Puss

RSS 2.0