Förkyld once again!

Nu var det faktiskt ett litet tag sen jag skrev nånting i den här. Men jag har liksom haft fullt upp :p Det har varit en riktigt händelserik helg ^^ Eller ja.. det var bara lördagen som var riktigt händelserik, dom andra dagarna har jag inte orkat skriva nånting :3

Iallafall så i lördags hade jag, Jess, Biff och Oskar bestämt att vi skulle ha en liten filmkväll hemma hos mig med paj och godis och sånt. Och vid 21.00 lära jag och Jess åka hem till hennes mamma och mata hästarna, i snöstorm. Det gick skitbra på vägen dit, men på vägen hem så gick det inte lika bra. Vi hade parkerat bilen alldeles utanför stallet, och när vi satte oss i bilen så tyckte vi att det inte såg ut att vara så jäkla mycket snö, så vi körde rakt fram... Sen satt vi fast.. Det gick inte att köra varken framåt eller bakåt!
Så vi tänkte att om jag gick framför bilen och knuffade på så kanske vi kom nån vart.. Ah säkert! Jag hade snö ända upp till knäna, om inte mer, och så hade jag lånat Jess uggs, så det var varmt åt tassarna iallafall, men dom fick inte så mycket fäste i marken, så när jag knuffade på bilen så ramlade jag ett x antal gånger. Sen gav jag upp knuffandet och bestämde mig för att försöka gräva fram bilen istället.
Och det ångrar jag som FAN! Jag hade ingen jacka på mig, bara en väldigt tunn tjocktröja, inga vantar eller nånting. Det var det kallaste jag nånsin har varit med om tror jag.
Som sagt, snöstorm.. det blåste så snön flög in innanför tröjan, och när jag grävde under bilen så åkte all snö in i ärmarna på tröjan. Iofs så kände jag ingen kyla då, för jag hade stängt av allting och arbetade som fan oxå :p
Efter att vi hade grävt i kanske en halvtimme så vart vi tvungna att höra av oss till Biff så han fick ringa till Engström så dom kunde komma ut till sibbersbo och hjälpa till. Dom kom dit efter ungefär en kvart och efter ungefär 10 minuter så kunde vi åka hem igen :D tänk att det alltid ska vara karlar i närheten utifall det händer nått -.-' skitgrejer!

Nu är jag iallafall jätteförkyld tack vare den kvällen och har bestämt mig för att aldrig mer gnälla på kylan ;D

- Puss

Fläskläpp och samtal från ungdomsmottagningen i Hudiksvall

Chachaaaa!!! *förlåt! jag var tvungen!!!*

Igår var det inte min dag, direkt. Dagen började med att jag sov till klockan 12, sen så kom Eric hit och var lite röksällskap :), sen vid 13.00 fick jag ett okänt samtal.. från ungdomsmottagningen i Hudiksvall... Jag fattade på en gång Vem det handlade om och Vad det handlade om.
Alla tankarna började flyga omkring i huvudet på mig och jag vart skitirriterad! Så det vart ju akut upp till UM här i Hofors. Och det gick på ungefär 10 minuter, så nu behöver jag inte prata mer om det!

Sen så gick jag och Eric till Folkan och satte oss en stund, sen gick vi ner till fritidsgården. Så var, iallafall jag, där hela kvällen och härjade med allt och alla ungefär, även om det inte var så speciellt populärt hos en viss Micke.

Iallafall så var jag, Biff, Jess och Oskar inne i biljardrummet på fritidgården och härjade, så slet Biff av min sko och höll upp den, sen mitt i allting så kommer Oskar och slog till skon så den flög rätt i ansiktet på mig! Och vanliga reaktioner är ju att man flyger bakåt och håller för ansiktet, vilket jag gjorde. Jag både skrattade och grät och höll händerna över näsan och munnen. Både Biff, Jess och Oskar frågade hur det gick och jag hulkade fram att det gick bra. Sen tog jag bort händerna från ansiktet och fick se fina blodfläckar, jag kände lite med tungan på överläppen och kände att den var hur tjock som helst. Då höll jag på att börja gråta igen. Det var ingen dålig smäll direkt :p

Så nu sitter jag här med min fläskläpp och ska försöka äta ;D

- Puss

Rubriker är bra (Y)

Jadu.. Idag var man till Uppsala och vände. Skulle till sjukhuset på efterkoll efter den där satans tumören som jag hade för 2 år sen. Tack o lov så har jag ingenting kvar, hoppas jag. För jag pallar då fan inte med nå mer operationer å skit!

Nu sitter jag iallafall hemma och äter.. nånting.. vet inte riktigt vad det heter :p men gott som fan är det iallafall <3. Sen ska jag väl diska lite och städa lite mera, sen ska jag väl ta reda på vad som händer idag :) Ska nog smsa Jess och kolla om hon är ledig idag :D

Nä nu ska jag äta upp min mat, sen ska jag röka och sen ska jag sätta igång och diska :p

- Puss

Fredag

Blev hemma idag oxå. Vaknade imorse vid halv 6 av att min vän Dg ringde och frågade om jag skulle med till Statoil. Trött som man är så gick man med på det, så det var bara att kliva upp och klä på sig. Sen så mötte jag honom utanför min port och gick mot Statoil och köpte cigaretter och french hotdog. Väldigt gott :)

Just nu ligger han och sover i min säng, eller ja försöker.. fast jag vet inte om han har somnat än xD vågar inte kolla om han är vaken :p Nej han är fortfarande vaken för han tittade upp en liten snabbis. Han har inte sovit något på hela natten så jag förstår om han är trött ^^ Själv är man hungrig som en jag-vet-inte-vad. Funderar på att koka lite nudlar :) mums.

Blir till att dricka med Dg idag :) fast det här med fest vettefan. Jättesvårt att hitta nu för tiden, så det blir garanterat till att han och jag sitter ensamma och dricker eller nå :) men äh, det gör inget ^^

Nä nu ska jag springa iväg en stund ^^

- Puss

Hemmadag

Idag har jag inte gjort nånting, absolut ingenting! Eller jo.. gått upp till bruket och köpt cigaretter och mjölk, men inget viktigare än så. Är fortfarande helt slut sen skidleken, så jag gick inte till skolan idag. Fast det var meningen att jag skulle gå på engelskan, men jag orkade inte röra på mig.

Dessutom så började jag faktiskt dagen med att grina så jag kände att skulle jag gå till skolan idag så skulle jag vara allmänt otrevlig och bli osams med minst 2 pers, så då kände jag att det inte var någon idé att gå till skolan. Men jag måste dit imorgon ^^.

Var iallafall med om en lite smått obehaglig upplevelse idag. När jag precis hade duschat klart och stod framför spegeln för att fixa ögonbrynen så hörde jag hur det var någon som satte in en nyckel i min dörr, men sen hände inget mer. Så jag stod där ungefär 1 minut, helt stel, och bara väntade på att någon skulle komma in och döda mig, ungefär. Tack o lov så hände det aldrig. Iofs så kan det ha varit till grannen, men man tycker att det inte borde låta så tydligt när grannen låser upp sin dörr, för det brukar det inte göra! Aja, förmodligen bara någon som försökte skrämma mig eller nått.

Sitter iallafall här nu, men en kopp varm choklad och tittar runt lite på facebook :) Bilddagboken funkar ju inte så jag kan inte kolla någonting där! Skitirriterande!

Och klockan är 16.00 och det är fortfarande ljust ute! Helt otroligt! Det betyder att vi är påväg mot ljusare tider.. Tjoho! *Happi-chan*

Nä nu ska jag dricka upp min choklad sen tänker jag gå in och diska :) eller ja, ut och röka först ^^

- Puss


Trött!

Idag var det riktigt roligt med skidlek! Min lillebrors klass var där idag, och i stort sett alla ungar känner igen mig eftersom att dom vet att jag är Julles storasyster :) så det vart extra mycket härj idag. Så nu kommer jag sova väldigt gott inatt :p

Följde även med min lillebror tillbaka till hans skola sen när vi hade slutat, och då var det några ungar från i måndags som fick syn på mig och tyckte att det var väldigt kul att kasta snöbollar på mig -.-' menmen, dom fick igen lite senare :) sen när vi kom in i klassrummet så var det hur många som helst som ville att jag skulle måla teckningar åt dom xD Målade ungefär två, hade precis börjat på den tredje när läraren sa att det var dags att städa ihop, så då vart man tvingad till att ta hem och måla färdigt den >_<' Oh well, då har man nånting att göra lite senare :)

Och det finns ju heller inget roligare än att jävlas med barn om at dom är kära i en å skit xD för dom blir alltid så generade ;) gjorde så mot en liten unge idag, först så vart han jättegenerad och gick iväg, sen så började han säga att han inte var det, sen sa han åt dom andra barnen att låta hans flickvän vara ifred (alltså när ungarna höll på att dampa på mig) xD aah ungar är bara för söta ibland :)

Nä nu ska jag röka, sen ska jag städa :)

- Puss

Skidlek

Idag lyckades jag försova mig (Y) så det gäller att skynda sig och sen springa ner till hagaparken och åka skidor med ungar för sista gången den här veckan, sen nästa vecka så är det värnaskolan som gäller. Egentligen så känner jag för att bara stanna hemma och sova lite mer, men nej! Måste sköta skolan.

Drömde om en viss person inatt som jag inte har pratat med på hur länge som helst. Väldigt jobbigt.. Hela min dag är förstörd bara för det. Det jobbigaste som finns är faktiskt att sakna någon. Och jag saknar den här personen så det svider i hjärtat när jag tänker på honom, och jag kan inte sluta tänka på han heller.. det är det som gör mig så jävla irriterad! När jag äntligen börja glömma honom litegrann så ser jag någonting eller hör någonting som får mig att tänka på han, och då blir jag skitledsen igen. Nä usch.. Var nog ett litet misstag att träffa honom över huvudtaget.. Fast egentligen så ångrar jag ingenting, det är bara det att jag vill ha tillbaka dom där mysiga stunderna då det var vi mot världen..

Men.. nu ska vi sluta tänka på jobbiga saker och bara tänka framåt :D ska klä på mig nu och sen springa iväg och leka i snön :D

- Puss

God natt Sverige

Ja nu ligger man i sängen klockan 23.23. Är helt slut! Det är jobbigt att ta hand om barn..
Även om det inte var lika mycket fart den här gången. Men just att vara ute i snön över huvud taget tar väldigt mycket på krafterna.

Och sen så håller man på att härja sönder med Biff och Jess i en stillastående bil, DET tog på krafterna. Vi skrattade så vi nästan inte ens kunde andas xD

Men nu orkar jag inte skriva så mycket mer, är som sagt helt slut och måste dessutom sova så jag har lite mer kraft tills imorn :)

- Puss

God morgon Sverige

Klockan är 07.05 på morgonen, och som vanligt vaknade jag vid 5.. Iallafall.. Just nu sitter jag i sängen och väntar på att jag ska orka klä på mig för att sticka ut i snön med en hel klass med småbarn. Det var samma sak igår.
Jag trodde att det skulle vara hur jävla tråkigt som helst, men det var faktiskt mycket roligare än jag förväntat mig. Förra året satt jag bara vid brasan och frös, men igår var alla ungar som ett plåster på mig och hade ner mig i snön och kastade en massa snö på mig, roligare än det låter ;p. Gjorde till och med snöänglar för första gången på flera år :D kände mig som ett barn igen :)

Hoppas bara att den här klassen är lika rolig som den som vi hade igår.

Nån gång den här veckan eller nästa vecka kommer min lillebrors klass och åker skidor, vilket jag inte ser fram emot så speciellt mycket, för jag vet precis vem som kommer sitta som ett plåster på mig hela tiden och kommer bli skitsur så fort någon annan närmar sig mig.
Men ah, vad har man inte småsyskon till ;)

Var iallafall hem till mamma igår och grattade henne. Hade bakat en kladdkaka åt henne så hon vart jätteglad :) Synd bara att jag var så trött så jag satt och halvsov vid matbordet~.

Men nu har jag inte tid att skriva längre för jag måste göra mig i ordning ;p

- Puss

Söndagkväll..

Guuuud va jag älskar söndagar! eller inte.. Fast det är egentligen inget fel på söndagar, bara det att det inte är något som är öppet.. Annars är det ganska skönt med söndag ^^

Den här helgen har ändå varit ganska händelserik, iallafall gårdagen ;p Det är som jag alltid har sagt, vad som helst kan hända när jag och Sofie Eliasson är i farten ;) men vad vi gjorde exakt tänker jag inte berätta, säger bara alkohol (Y)

Nu väntar jag iallafall på att Jess, Biff och Oskar ska komma hit, sen ska vi väl ut och hitta på nått :) ska ner och öppna porten åt dom när som helst ^^ så nu orkar jag inte skriva så mycket mer ;p


- puss

Dryygt!!

Klockan är 04.57 på morgonen, och jag är vaken nu! Iofs så gick jag och la mig väldigt tidigt, men ändå. Man tycker att när man är sjuk så borde man kunna sova hur länge som helst, men nejnej inte jag inte..

Nå mat har jag heller inte, och jag är så hungrig så magen bara skriker på mig. Ah blir väl till att springa upp till bruket idag och handla lite så jag har nå mat hemma, för det här är inte helt ok. Eller ja.. jag har ju äckelskruv-makaroner och köttbullar, men kul att ställa sig och laga mat såhär tidigt på morgonen.. Haha nej jag tror jag skippar det och går och lägger mig igen, för jag är ändå sjuk så jag kan inte gå till skolan (Y).

Oh well. Nu orkar jag inte skriva mer för den här stunden~

- puss

Fundeleringar

Nu är det så att jag har tänkt för mycket igen *och ja det luktade väldigt bränt* och jag kom på att jag funderar på att hoppa av skolan och börja jobba, eller skriva in mig på IV.
För jag menar, jag är nästan aldrig i skolan, jag orkar inte gå till skolan.
Och sen så behöver jag pengar, Visst man får pengar för att gå till skolan, men studiebidraget och pappas underhåll ska gå till hyran, sen har inte jag nå mer pengar att leva för.
Och jag skulle ju lika gärna både kunna gå i skolan och jobba efteråt, men det finns faktiskt nånting som kallas för ork.
Jag ORKAR inte gå i skolan, jag ORKAR inte sitta framför en jävla skolbänk och läsa om saker som jag inte ens är intresserad av. Okej, jag har slösat bort 2½ år på Barn och Fritid och har 1½ år kvar. Så visst jag kan lika gärna gå kvar, men till vilken nytta?
Nu till exempel så håller vi på med nånting som kallas för skidlek, man är alltså ute i snön och åker skidor med en massa småbarn.. jag menar.. hur pass intresserad är jag av att vara ute i snön och leka med småbarn? Jag kan förfan inte ens åka skidor!

Nä så jag ska prata med Ingegerd snart så att hon får hjälpa mig, för jag orkar inte längre..

- puss


RSS 2.0